Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

16-03-18 Excelsior - ADO Den Haag 1-2
16-03-18 Excelsior - ADO Den Haag 1-2

Na de eerste helft leek het er niet op dat ADO Den Haag met drie punten bij Excelsior weg zou gaan. Maar in het tweede bedrijf werd alles anders. Met zijn elfde en twaalfde goal van het seizoen zorgde Bjørn Johnsen ervoor dat de overwinning toch naar ADO Den Haag ging: 1-2.

16-03-18 Support Casper
16-03-18 Support Casper

ADO Den Haag speelt komende woensdag, 21 maart, een benefietwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. Het duel wordt georganiseerd voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’, die zich met de campagne ‘Support Casper’ inzet voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

14-03-18 Jan Knijnenburg B.V. herstelt graffitimuur Aad Mansveld in ere
14-03-18 Jan Knijnenburg B.V. herstelt graffitimuur Aad Mansveld in ere

Onlangs is de graffitimuur met de afbeelding van Aad Mansveld in ere hersteld op ons jeugdcomplex De Aftrap. Jan Knijnenburg B.V. had het muurtje na de sloop van het Zuiderpark Stadion opgeslagen om het later weer terug te plaatsen. Dat gebeurde vorig jaar.