Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

08-07-20 Oefenduel ADO DH-Vitesse live bij Fox
08-07-20 Oefenduel ADO DH-Vitesse live bij Fox

In aanloop naar het seizoen 2020/2021 zal ADO Den Haag onder andere een oefenwedstrijd afwerken tegen Vitesse. Het team van de nieuwe hoofdtrainer Aleksandar Rankovic ontvangt de Arnhemmers op zaterdag 22 augustus om 20.00 uur in het eigen Cars Jeans Stadion. De wedstrijd zal rechtstreeks worden uitgezonden door FOX Sports.

06-07-20 Unieke ADO Items
06-07-20 Unieke ADO Items

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week.

24-06-20 In september publiek terug
24-06-20 In september publiek terug

Vanaf 1 september kan er weer publiek worden toegelaten bij wedstrijden in het betaalde voetbal. Dit adviseert het Outbreak Management Team aan de regering. Mits de clubs zich aan strikte voorwaarden houden. Zo moet de 1,5 metermaatregel worden gehandhaafd in het stadion, maar ook bij de in- en uitgang. Verder zijn spreekkoren niet toegestaan vanwege het gevaar op coronabesmetting.