Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

21-08-19 Pawel Cibicki naar ADO Den Haag
21-08-19 Pawel Cibicki naar ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft de selectie voorzien van een aanvallende versterking. De club is verheugd dat het kan melden dat Pawel Cibicki (25) voor één seizoen gehuurd wordt van Leeds United, met een optie tot koop. Dinsdag werd ook al Luuk Koopmans vastgelegd.

21-08-19 Hamdi opvolger van Manders
21-08-19 Hamdi opvolger van Manders
Mohammed Hamdi (35) is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur bij ADO Den Haag. De Hagenaar is de opvolger van Mattijs Manders, die ADO heeft verlaten voor een functie als directeur bij de Eredivisie NV.
17-08-19 ADO Den Haag - Sparta 1-2
17-08-19 ADO Den Haag - Sparta 1-2

Ook na de derde Eredivisiewedstrijd van het seizoen staat ADO Den Haag nog met lege handen. In het eigen Cars Jeans Stadion ging de formatie van Fons Groenendijk met 1-2 onderuit tegen Sparta Rotterdam, dat in de eerste helft tweemaal scoorde via Mohamed Rayhi. Lex Immers maakte de strijd nog spannend, maar het mocht niet zo zijn.