Welkom op de website van Aad Mansveld

In het Zuiderpark zette Mansveld de bal vanaf links via een trap met rechts achter het linker standbeen voor, joeg vrije trappen in de kruising. Ik schiet hem van de middenlijn op de lat wedden voor een geeltje, zei Aad. Als ik ja zei, nam hij een aanloop en deed wat hij had gezegd.
Kees Jansma.

28-11-16 Supporters maken Aad Mansveld t-shirts
28-11-16 Supporters maken Aad Mansveld t-shirts

Op 5 december is het alweer 25 jaar geleden dat het clubicoon van ADO Den Haag, Aad Mansveld, op 47-jarige leeftijd overleed. Zijn sterfdag zal tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op 4 december herdacht worden.

26-11-16 PSV - ADO DH 3-1
26-11-16 PSV - ADO DH 3-1

ADO Den Haag heeft zaterdagavond niet voor een stuntje kunnen zorgen bij PSV. De formatie van trainer Zeljko Petrovic (oud-speler PSV) ging in Eindhoven met 3-1 onderuit. De goals kwamen op naam van Luuk de Jong (twee keer) en Gaston Pereiro. Namens ADO Den Haag deed Tom Beugelsdijk met een benutte penalty nog iets terug.

19-11-16 Groningen - ADO DH 2-1
19-11-16 Groningen - ADO DH 2-1

Na de prima zege op Willem II van twee weken geleden, moest ADO Den Haag zaterdagavond een nederlaag incasseren. De altijd lastige uitwedstrijd bij FC Groningen ging, net als vorig seizoen, met 2-1 verloren. Dankzij Edouard Duplan kwam de formatie van coach Zeljko Petrovic nog op gelijke hoogte, maar een goal van Tom van Weert in de tweede helft zorgde dat Groningen de drie punten in eigen huis hield.